Centrale verwarming

CV installatie en reparatie

Een comfortabel verwarmd huis en altijd warm water bij de hand vinden we normaal. Om daar zeker van te zijn laat u regelmatig uw installatie onderhouden en vervangt u op tijd uw CV-ketel. Wij repareren en onderhouden uw centrale verwarming. We voeren o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • het plaatsen van CV ketels, radiatoren en geisers
  • het onderhouden van CV-ketels
  • het vervangen of plaatsen van vloerverwarming.

Energiebewust

Uiteraard is Broekmeulen Loodgieterswerken ook voor andere werkzaamheden op het gebied van centrale verwarming inzetbaar! Bijvoorbeeld wanneer u een Warmteterugwinunit, ook wel een WTW genoemd, wil laten plaatsen. WTW’s worden gebruikt voor warmteterugwinning; een principe waarbij de warmte van afgevoerde lucht wordt overgedragen aan verse, nog niet opgewarmde lucht. Deze warmte zou anders verloren gaan, maar met een WTW / warmteterugwinunit kunt u zo aanzienlijk besparen op uw energieverbruik.

cv centrale verwarming Kerkdriel Velddriel

Een koud huis terwijl het net gaat vriezen, of geen warm water? U heeft storing aan uw Nefit cv-ketel en u wilt direct een oplossing? Neemt u dan contact op met Broekmeulen Loodgieterswerken, uw Nefit-specialist in de regio. 

Wilt u voorkomen dat u plotseling met een cv-storing zit? U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhoud aan uw cv-ketel of de aanschaf van een zuinige nieuwe cv-ketel. 

nefititho daalderop

UA-67446845-1